Rootnotes

RootnotesRootnotes är tidningen för dig som är intresserad av bluegrass, old time, cajun, western swing, akustisk blues och annan amerikansk rootsmusik!

Varje nummer av Rootnotes kommer i ett rejält, skyddande kuvert och innehåller 32 sidor fullmatade med spännande och initierade artiklar om amerikansk rootsmusik, från dess historia och pionjärer till den samtida scenen, i USA, Europa och här i Sverige. Upptäck spännande och välskrivna reportage som du inte kan läsa någon annanstans. En fjärdedel av sidorna är i färg och tidningen trycks i magasinformat (210*280 mm) på kvalitetspapper med extra tjockt omslag.

Vill du ha Rootnotes? Fyll i formuläret nedan och klickar på ”Skicka”. Då skickas dina uppgifter till oss och du får ett e-mail med inbetalningsuppgifter.

Namn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Epost (obligatorisk)

Uppgifter till matrikeln (vad är det?)

Jag är en person, inte en spam-robot

Det går lika bra att sätta in medlemsavgiften på Plusgiro 486 58 05-8 eller Bankgiro 354-8807. Det kostar 200:- att bli medlem i Amerikanska Folkmusikföreningen under ett kalenderår och få hem Rootnotes i brevlådan. Glöm inte att ange namn, adress, telefon samt epost på inbetalningskortet! Om du betalar via internet kan det vara svårt att få plats med alla uppgifter i meddelanderutan. Skicka då kompletterande uppgifter till info@rootnotes.se.

Du kan även beställa Rootnotes direkt här på hemsidan och betala genom PayPal. Klicka på ”Buy Now”-knappen nedan och betala med konto- eller kreditkort.

 

Vill du skriva i Rootnotes? Om du har en artikel eller annat material som du tror skulle passa i tidningen, maila oss: info@rootnotes.se.

Vill du annonsera i Rootnotes? Vi erbjuder annonsplatser färg både färg och s/v i många format till fördelaktiga priser. Vi kan även hjälpa till med utformning av annonser. Maila oss: info@rootnotes.se.